Impresii

Pe aceasta pagina puteti sa adaugati impresiile, sugestiile sau comentariile pe care le aveti cu privire la sit. Va multumim!

5 răspunsuri la Impresii

 1. florin.mihai spune:

  Buna ziua.

  Felicitari domnului profesor Sebastian Albu pentru aceasta initiativa laudabila de a creea un site pentru locurile noastre dragi.
  Mi-a fost profesor de muzica domnul Albu, la scoala din Buhalnita intre anii 1985 – 1987, si m-a trecut cu generozitate la vocea I, desi nu tineam prea bine masura :). Colectivul scolii era unul de nivel de scoala de resedinta de judet: Dl Calugaru la mate, D-na Cornelia la Romana, D-na Aanei la Biologie, Dna Amarinei la Istorie, DAR MAI ALES, la geografie, domnul Gheorghitza Ciucanu, care ne-a ucis cu zonele de clima de le visez si azi….asa cum bine ne ameninta inca de pe atunci……:), si multi alti oameni de o rara calitate….

  Ma laud cu dumneavoastra peste tot pe unde ma duc, si va doresc sanatate si viata lunga.

  Cu stima,
  Florin Mihai
  Director national de vanzari
  Ramplast Romania – Profile PVC

  • Dan spune:

   Va multumim pentru comentariu. Domnul Albu merita multe felicitari, insa situl a fost creat de mine la propria initiativa. Domnul Albu a contribuit la pagina Scolii Hangu si cu multe poze. Daca va intereseaza, domnul Albu are o pagina pe Facebook dedicata Scolii Hangu pe care posteaza poze cu actualii si fostii elevi si profesori ai Scolii Hangu si Buhalnita. O seara buna.

 2. Cerbu spune:

  Buna ziua!
  Toate bune si frumoase dar de ce a-ti pus poza cu Bistricioara pe site?
  Seamana cu Hangu, dar nu e Hangu!
  In rest doar de bine!

 3. Catalina Anitoaie spune:

  Buna Daniel,
  Este pentru prima oara (cred) cand intru pe site-ul comunei Hangu si am ramas placut surprinsa de ce am gasit aici!!! Sincer, il consider a fi cel mai frumos gest pe care il poate face cineva pentru locul natal! Felicitari! Ar trebui sa il promovezi mai mult! Si blogul e foarte interesant!
  Felicitari inca o data!!! :)

Lasă un răspuns